31 julio 2009

L'estiu a Martorell o cóm tocar els collons

Mira que n'arriba a fer de calor aquests dies. I no és raó suficient per deixar la neurona quieta i reposada, en algun lloc fresquet? Es veu que no. I és que a Martorell som així, no estem contents si no toquem els collonets ben tocats. Aquests dies l'Ajuntament es dedica a fer obres per tal d'instal·lar uns contenidors de brossa soterrats. No m'agrada la idea però si és pel bé la ciutadania, el progrés i una millor qualitat de vida (jajaja) doncs endavant. I apa, a quarts de nou del matí, comença a taladrar l'asfalt, i excavadores amunt i avall fent forats, i és clar, has de decidir si vols tancar finestres i morir de calor o obrir-les i morir del soroll i la pols.
Doncs avui, després de quatre dies s'anar marejant la perdiu i fer un "boquete" propi d'un aparcament soterrat, l'operari de torn a engegat a prendre pel sac una canonada d'aigua que, causualment, passava per alli.... i tothom sense aigua (de moment ja portem 5 hores així) , ole ole !!!
Jo no hi entenc gaire, però algú del servei d'Aigües no té un mapa amb les canonades del poble? I si enlloc de passar-hi aigua hi passés gas? Tots a prendre pel cul?

És clar que no tot és negatiu, ara tinc una fantàstica piscina d'aigua marronosa davant de casa, potser vagi a fer-hi unes braçades, és que fa una caloooor !!


Impagable el cartell de la peli a la foto, tot i que "Bad summer" hi escauria millor.

No hay comentarios: