15 marzo 2010

Un llarg dilluns

Buff!!, va dir ell, i qualsevol semblança amb el personatge de la novel.la de Quim Monzó és pura ficció. Buff perquè només és dilluns i ja busco, allí a la llunyania, si el dissabte treu el cap, però no.
Buff!! perquè no hi ha manera de tancar d'una vegada per totes algunes tasques, que una i altra vegada, reneixen de les cendres, com ho feia el Cuervo, i s'entossudeixen a no quedar-se quietes al 100% dins el project. "Nunca llueve eternamente", en diu a cau d'orella, "pero deja el paraguas cerca...."
Buff!! perquè tot i els meus anys de suport tècnic a l'usuari (no-tecnic), cada cop em sorprenc de com es superen a ells mateixos. Sempre m'he preguntat com és possible què alguns professionals, capaços de realitzar diagnòstics a partir de síntomes més o menys clars sobre éssers vius, éssers alguns dels quals encara no poden ni expressar-se verbalment ni d'explicar què els passa, són tant ineptes a l'hora de descriure de manera planera i senzilla el que surt a una pantalla d'ordinador. Cony, si li dic que escrigui allà on diu 'dirección', per què escriu al cercador? (Em respondré a mi mateix: perquè li surt dels ous).
I Buff!!! perquè ha estat un esgotador dilluns després d'un preocupant cap de setmana en que alguns "niñatos-pajilleros-plens de grans", alies hackers, s'han dedicat a fer-li la punyeta als nostres servidors. Només el sopar de dissabte i la comilona familiar de diumenge han suavitzat un feiner cap de setmana.

Tinc el cervell que ja no respon als intents de reset que li envio, únicament desperta una mica escoltant la secció "Campionat mundial de noms de futbolistes que esclaten a la boca" (David Balaguer ets un freak, però que gran ets) al "Primer Toc" de RAC1, així que plego. Em sembla que això només ho pot aixecar un dels increíbles "biffes de chorizo" que preparen al Restaurante Parrilla Alfonsina (Diputació, 379 - BCN)... al punto, sempre al punto i sense chimichurri!!!!! que segons l'amo "por las dudas te traigo la salsita, pero mejor no le pongas o arruinarás la carne", i millor que li facis cas o la "jefa", sense cap pietat, et cantarà la canya davant de tots els començals.

Ale!!


No hay comentarios: