12 junio 2008

"V" de blava

"Los gobiernos deberían temer al pueblo y no al revés", deia l''enmascarat de la pel.lícula "V de Vendetta". I raó no li falta. M'agrada Venecia (com és obvi), la pasta i la pizza italiana, les pintures del Renaixement i els trens italians. Malgrat que el poble italià té moltes actituds que li critico (corrupció, política interna, immigració, ...) no puc deixar de fer-me ressò d'un gest dels ciutadans romans que envejo: descontents amb la taxa que l'ajuntament havia fixat per a la zona blava (1 euro / hora) s'han constituït en associació d'afectats i s'han querellat, via tribunal, contra l'ajuntament i la seva política recaptatoria a la zona blava. Potser no aconseguiran el seu objectiu però, com a mínim, faran sentir la seva veu. Sí Obèlix, sí, són bojos aquests romans, però es nota quan tenen els collons plens.

Això aquí no passarà mai, no crec que ho vegin els meus ulls, no obstant, et convido a unir les nostres queixes a la iniciativa "Fora la Zona Blava de Barcelona".

"V" de blava.

2 comentarios:

Jesús Cano Sánchez dijo...

Doncs tens raó; estan bojos aquests romans, però almenys toquen els collons per coses que s'han de tocar i no com aquest país que ningú diu res i la gent només surt al carrer perquè baixen al seu equip de futbol per morós.

Anna M. Vives dijo...

Està clar que som una nació de retardats mentals cagadubtes i acollonats. No arribarem a fer mai res de bo perquè no ens atrevim a fer-ho, i casa nostra se'n va a la merda perquè deixem que la corrupció i la mediocritat decideixin per nosaltres.
Com deia la meva àvia, "això acabarà malament. Fotrà un pet...!"