20 marzo 2008

Setmana Santa


Arriba la primavera, i amb ella la Setmana Santa. Espero sigui un punt i apart d'una setmana de dies intensos, agobiants i estressants. Setmana dedicada a la feina, com és habitual des d'un temps ençà, amb aquelles jornades que no s'acaben mai, setmana que he engegat a dida una funcionaria de l'estat, fart que em féssin anar d'unlloc a un altre com una pilota. Setmana post-electoral que donarà lloc a un nou govern, tan inútil com els anteriors, i del que em tornaré a queixar durant els propers quatre anys, perquè jo sí he anat a votar.
Passats els propers quatre dies tot tornarà a ser igual: els clients tornaran a posar presses, el "spam" inundarà el correu, tornaré a rebre cartes d'un veí del carrer que no existeix, la verdura seguirà enfilant preus prohibitius i la guerra de l'aigua esclatarà segur.
Amb aquest panorama, penso aprofitar aquests quatre dies per posar un "firewall" contra la rutina, i si "Jesús", "Ben-Hur", "Rey de reyes" i "Els deu manaments" no ho eviten, em dedicaré a la vida contemplativa, a les plantes del balcó, coure un garrinet al més pur estil gaucho i contemplar els bonics colors de la primavera.
Bona Setmana Santa a tothom.

No hay comentarios: